Firma Podgorski d.o.o. ima potpisan ugovor sa kurirskom službom BEX i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije!

Za sve narudžbine primljene do 12 sati od ponedjeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48 sati (2 radna dana) za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena. Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik BEX-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe. Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.

Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu "narodnaapoteka.rs" se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije trenutno nije moguća.

Cena isporuke

Za naručenu robu iznosa do 1.000 din dostava se naplaćuje 260 dinara (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 1.000 din. dostava se ne naplaćuje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: narodnaapoteka@gmail.com