Brend: Podgorski
Šifra: 371
Dostupnost: Na lageru
Cena: 160.00 din

Količina:

 

Zlatni štit  je mešavina lekovitog bilja i njegova osnovna namena je da zaštiti organizam od stvaranja raznih tumora. Ali teško je nagovoriti čoveka da uzme neki lek iz prirode pre nego što se razboli, a poznato je da se rak leči upravo ako se rano otkrije a još bolje pre nego što se i razvije. Nauka i zvanična medicina znaju kako nastaje tumor. Poznato je da se maligne ćelije stalno stvaraju čak i u zdravom telu. Međutim, zdrav organizam, sa jakimm imunim sistemom, prepoznaje ove maligne ćelije i uništava ih. Problem nastaje kada, iz nekih razloga, imuni sistem ne prepozna malignu ćeliju. Tada ona počinje nenormalno da se razmnožava. Razlika između maligne i normalne ćelije jeste u tome što kad se razmnoži maligna ćelija ne umire, kao što je slučaj sa normalnom ćelijom, već nastavlja i dalje da se razmnožava. Na taj način nastaje tumor odnosno rak. Razlozi zbog kojih imuni sistem ne prepoznaje novostvorenu malignu ćeliju su brojni: stres, način ishrane, razna zračenja iz okruženja, genetska predispzicija... Da bi sprečili stvaranje malignih ćelija ili uništili već stvorene, potrebno je pomoći imunom sistemu našeg organizma. To je moguće redovnim unošenjem hrane bogate Omega 3 masnim kiselinama, vitaminima, mineralima, ELAGINSKOM kiselinom i uopšte raznim antioksidansima. Takođe je važno da svi ti sastojci budu unešeni u potpuno prirodnom obliku, jer ih organizam tako najbolje može iskoristiti.

Zlatni štit   mešavina lekovitog bilja, sadrži upravo takve sastojke i to u idealnom odnosu i bez bilo kakve tehnološke prerade-odnosno u potpuno prirodnom obliku, koja ima sve što moderna medicina zna za borbu protiv tumora a to su: SEME MALINE, SEME LANA, PLOD ARONIJE

MALINA seme na naš organizam deluje na sledeći način: 

Jagodičasto voće, a pre svega malina sadrži elaginsku kiselinu koja blagotvorno deluje na ćelije koje su oštećene kancerom. Sem aleginske kiseline i drugi njeni sastojci, antocijanini i polifonili, imaju preventivno dejstvo protiv ove rasprostranjene bolesti kod nas i u svetu. Upravo je naučno dokazano da ovi sastojci u prirodnom obliku i odnosu, daju bolji efekat po zdravlje čoveka nego preparati napravljeni od istih tih sastojaka. Preventive radi, dovoljno je dnevno pojesti 130g.ploda maline. Budući da se u semenu maline nalazi 70% elaginske kiseline u odnosu na ceo plod maline, dovoljno je uzeti dnevno 3g. suvog zdrobljenog semena maline pa da se postigne isti efekat. U Americi su već proizveli tabletu sa osušenom malinom. Elaginska kiselina deluje na maligne ćelije, koje se umnožavaju velikom brzinom, tako što usporava i u određenoj koncentraciji potpuno sprečava njihovu deobu. Ova kiselina izaziva programiranu smrt ćelija i blokira oštećenje DNK, odnosno ima antimutageno dejstvo. Najvažnije je to što elaginska kiselina ne deluje na normalne ćelije zadužene za imunološki zadatak u organizmu, zapravo ne ubija ih. Detaljnije o značenju elaginske kiseline i maline pogledajte na internetu preko pretraživača Google tako što ćete ukucati Elaginska kiselina.

LANENO seme na naš organizam deluje na sledeći način: 

Laneno seme sadrži 3 najvažnije komponente koje blagotvorno deluju na ljudsko zdravlje: visok sadržaj omega-3 kiseline, visok sadržaj rastvorljivih i nerastvorljivih dijetalnih vlakana a najviše sadrži fitoestrogena linina od svih biljnih proizvoda koji se koriste za ljudsku ishranu. Smatra se da rstvorljiva vlkna snižavaju sadržaj holesterola i krvi i regulišu nivo šećera , dok nerastvorljiva vlakna poboljšavaju laksaciju-probavu. Takođe sadrži antikancerogena jedinjenja. Laneno seme predstavlja najbogatiji do sada prirodni izvor esencijalne omega-3 masne kiseline. Omega-3 masne kiseline podstiču pravilno funkcionisanje kardiovaskularnog sistema, smanjuje rizik od srčanih bolesti, snižava nivo holesterola i triglicerida u krvi. Takođe je važan za pravilan rad sistema za varanje. Ljudski organizam nije u stanju da ih sam sintetiše, nego je neophodno njihovo unešenje hranom. Laneno seme ne sadrži gluten, tako da ga osobe koje su osetljive na gluten mogu uvrstiti u ishranu. Proteini iz semena lana se lako vare i sadrže sve aminokiseline neophodne za izgradnju humanih ćelija. Jača imunitet a sadrži i masnoće koje su temelji za izgradnju mozga. Majke u trudnoći i tokom dojenje treba da koriste laneno seme. Blagotvorno deluje na kosu i suvu kožu sa ekcemime. Esencijalne masne kiseline pomažu razgradnju nezdravih masnoća u telu, pa je lan odličan za mršavljenje. Redovna upotreba semena lana u ishrani stimuliše estrogen kod žena u menopauzi. U lanenom semenu je dragoceni B17 vitamin koji predtavlja prirodni citostatik-pomaže odbrambenom sistemu organizma da prepozna maligne ćelije i uništi ih na vreme, pre nego što one počnu da se razmnožavaju. Ovog vitamina nema u ulju lana nego u celom semenu pa lan treba redovno unositi i organizam u obliku drobljenog zrna jer ga organizam tako može najbolje iskoristiti i usvojiti sve dragocene sastojke koje laneno seme sadrži u sebi. Detaljnije o značenju B17 vitamina za suzbijanje kncera pogledajte na internetu preko Google pretraživača tako što ćete ukucati vitamin B17.

Aronija plod na naš organizam deluje na sledeći način: 

ANTIKANCEROGENO - u visokom procentu ubija maligne ćelije kod tumora mozga, pluća, debelog creva i jetre (antocijanin i proantocijanidin).

ANTIOKSIDANS -  sprečava stvaranje slobodnih radikala i degeneraciju zdravih ćelija u ljudskom tkivu i krvnoj plazmi, a time usporava i proces starenja organizma (tanini, flavonidi, vitamin C, vitamin E).

JAČANJE IMUNITETA - sprečava bakterijske i virusne infekcije (prehlada, grip...) (biofenoli, vitamin C).

ENDOKRINE ŽLEZDE - poboljšava lučenje hormona i reguliše rad štitne žlezde, reguliše nivo šećera i hemoglobina u krvi, rad pankreasa i leiči diabetes. Sadrži redak voćni šećer SORBITOL, čime pomaže dijetetsku ishranu (sorbitol, antocijanin).

KRV I KRVNI SUDOVI - popravlja krvnu sliku i čisti krv, poboljšava cirkulaciju, smanjuje povišen krvni pritisak, smanjuje loš holesterol i reguliše šećer, povećava elastičnost krvnih  sudova (posebno  je značajno za dijabetičare)  i sprečava njihova  začepljenja, aterosklerozu i smanjuje tegobe  kod  upaljenih i proširenih vena (flavonidi,  vitamin  P,  proantocijanidin,  biofenoli).

JETRA I ŽUČ - poboljšava rad jetre i izlučivanje žuči, čisti jetru od masnoće, regeneriše je i kod teških oboljenja leči i reguliše upalu žučne kese i žučnih kanala, žuticu, žučni pesak i žučni kamen (fenoli, flavonidi).

ČIŠĆENJE ORGANIZMA  - vezuje se za teške metale i radioaktivne elemente u telu i omogućava njihovo izlučivanje što je od najveće koristi posle izloženosti zračenju kod postoperativne terapije.

PREPORUKA ZA KORIŠĆENJE: 

Prvenstveno za zdrave osobe kao štit od negativnih uticaja: stresa, loše ishrane, negativnih zračenja iz okruženja...(najmanje tri puta dnevno po jednu kesicu). Za osobe sa zdravstvenim problemima kao pomoć uz propisanu terapiju (najmanje tri puta dnevno po jednu kesicu)

Način upotrebe:

Sadržaj kesice izručiti u 2dl vrele vode i promešati. Jako je važno popiti i talog sa dna šoljice, zato često mešajte sadržaj šoljice i ispijte do kraja. Sadržaj kesice možete pomešati sa jogurtom ili šoljicom džema pa ga tako pojesti umesto večere.

Kako čuvati Zlatni štit?  Zlatni štit čuvati na suvom mestu.

Pakovanje:  Kutijica sa 21 filter kesica neto težine 52,5g.

Rok trajanja:  Označen na ambalaži.

Zlatni štit ne sadrži arome, boje i aditive. Proizvedeno u skladu sa HACCP sislemom o bezbednosli hrane.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike: